Customer-Groups_Hotels.jpg

Branża hotelarska


Ekstremalnie wysokie oczekiwania względem branży gastronomicznej wzrosły jeszcze bardziej w przededniu ponownego otwarcia lokali.
Zapewnienie czystości i higieny obiektów oraz żywności wymaga dokonania ponownej oceny metod i procesów sprzątania oraz produktów stosowanych do utrzymania czystości.
Zwrócenie szczególnej uwagi na często dotykane powierzchnie nie tylko ograniczy ryzyko przenoszenia infekcji, ale także przełoży się na pozytywne postrzeganie Państwa lokalu przez klientów.

Vileda Professional służy wsparciem w zakresie wyboru odpowiednich procesów utrzymania czystości.

Chętnie odwiedzimy Państwa obiekt, by przedyskutować wiele tematów, jak m.in.:
  • Zapobieganie zakażeniom
  • Produkty z mikrowłókien jednorazowego i wielokrotnego użytku
  • Znaczenie procesów sprzątania i dezynfekcji
  • Zalety kodowanych kolorystycznie przyborów do sprzątania
  • Jakość, której możesz zaufać 

Często dotykane powierzchnie

Foyer w hotelach

hotel-foyer+.jpg

Foyer w hotelach

  • Uchwyty
  • Stoły i krzesła
  • Ekrany dotykowe/ekrany POS
  • Automaty z kawą i przekąskami
  • Przyciski w windzie
  • Poręcze na klatce schodowej i schodach ruchomych
  • Telefony publiczne

Pokoje hotelowe

hotel-room+.jpg

Pokoje hotelowe

  • Uchwyty (drzwi, szaf itp.)
  • Włączniki światła, przełączniki temperatury/przyciski do sterowania klimatyzacją
  • Pilot do telewizora
  • Suszarka
  • Sejf
  • Telefony
  • Długopisy, menu, broszury reklamowe
  • Sznury do zasłon 
  • Żelazko i deska do prasowania

Zalecane rozwiązania

Zalecane rozwiązania

Dowiedz się więcej jak zapobiegać infekcjom za pomocą produktów Vileda Professional.

Masz jakieś pytania?

Skontaktuj się z nami